Pas

WAT IS DE TICKET TO THE TROPICS-PAS?

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je in heel 2017 naar minimaal 10 concerten voor maar €40,-. De pas hier online te koop (maximaal 8 per persoon). Via paradisowinkel.nl kun je de deluxe editie in fraaie cadeauverpakking kopen (levertijd is 6 werkdagen).

 

CONCERTEN IN DE 2017 PAS

30 jun: Romperayo Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, reserveren is verplicht via deze link (entree alleen in combinatie met Ticket to the Tropics-pas 2017!)
4 jul: Terakaft, Ali Farka Touré Tributeband
25 jul: Moon Hooch Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, reserveren is verplicht via deze link (entree alleen in combinatie met Ticket to the Tropics-pas 2017!)
24 sep: Ticket to the Tropics: Zitakula, Togo All Stars, The Mauskovic Dance Band e.a. @ Paradiso Noord (tuin)
4 okt: Meridian Brothers
22 okt: Marcelo D2 & SambaDrive @ Paradiso Noord. Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, reserveren is verplicht deze link (entree alleen in combinatie met Ticket to the Tropics-pas 2017!)
24 nov: Dieuf-Dieul de Thiès. Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, reserveren is verplicht deze link (entree alleen in combinatie met Ticket to the Tropics-pas 2017!)
28 nov: Tinariwen Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, reserveren is helaas niet meer mogelijk.
7 dec: Zitakula @ Paradiso Noord
Meer concerten volgen gaandeweg het jaar.

Als je de pas hebt gekocht, krijg je een e-ticket in de mail die je omwisselt voor een pas bij het eerstvolgende concert uit de serie. Bij het omwisselen van de pas krijg je een brief mee over hoe je de pas online kunt activeren.

 

CONCERTEN IN DE 2018 PAS

Let op: deze concerten zijn niet geldig met de 2017 pas. De Ticket to the Tropics-pas 2018 is nog niet te koop.

16 feb 2018: Gallowstreet presenteert HONK!

IK HEB DE TICKET TO THE TROPICS-PAS GEKOCHT, WAT NU?

Gefeliciteerd met je Ticket to the Tropics-pas! Je krijgt een e-ticket in de mail. Lever het geprinte e-ticket in bij je eerste concert uit de selectie van Ticket to the Tropics en je krijgt er een pasje voor terug. Dit pasje is je entreebewijs bij de volgende concerten. De pas is geldig van 1 januari t/m 31 december 2017.

Bij het omwisselen van de pas krijg je een brief mee over hoe je de pas online kunt activeren. Tijdens het activeren geef je een e-mailadres op, hier sturen we het concertoverzicht en ander belangrijk Ticket to the Tropics nieuws naar toe.

Bij een aantal concerten zal een vooraanmelding nodig zijn, dit proberen we al bij de aankondiging aan te geven.

 

VOOR WELKE CONCERTEN IS DE PAS GELDIG?

De Ticket to the Tropics pas is alleen geldig voor concerten die in de selectie zitten (zie hierboven), niet voor alle concerten die in de agenda staan. Het merendeel van die concerten vinden plaats in Paradiso in Amsterdam (de pas is een initiatief van Paradiso), hoewel we soms een uitstapje maken naar andere steden. Pashouders krijgen het concertoverzicht per e-mail, zodat er geen verwarring kan ontstaan over waar de pas wel en niet geldig is.

 

MEERDERE PASSEN GEKOCHT

Heb je meerdere passen gekocht voor jezelf en voor vrienden? Dan staat jouw naam en klantnummer op alle inruilkaarten. Dat is geen probleem, want iedere inruilkaart heeft een eigen streepjescode. Dat betekent ook dat jij niet zelf al die passen hoeft om te wisselen, dat kunnen jouw vrienden ook zelf doen. Bij het omwisselen voor een pas ontvang je een brief over hoe je de pas online kunt activeren.

 

IK WIL DE PAS KADO DOEN
De Ticket to the Tropics-pas kun je zeker ook kado doen! Via paradisowinkel.nl kun je de deluxe editie in fraaie cadeauverpakking kopen (levertijd is 6 werkdagen).

 

LIDMAATSCHAP VOOR PARADISO NODIG?

Met de Ticket to the Tropics pas op zak heb je geen Paradiso lidmaatschap meer nodig bij de concerten uit deze serie.

 

KAN IK OOK BIJDRAGEN AAN TICKET TO THE TROPICS?

Dat kan zeker!

Weet je leuke concerten, toffe feestjes of een niet te missen expositie of filmvertoning? Tip ons: info@ticketothetropics.nl! Heel graag met datum en een linkje naar facebook event of website voor meer informatie, dat maakt ons leven weer iets makkelijker.

Wij kunnen ook altijd schrijvers en recensenten gebruiken, dus als jij een beetje lekker kunt schrijven en een voorliefde hebt voor tropische muziek… mail ons! Geef in je mail een korte introductie van jezelf, wat je eerdere schrijfervaring is (met een paar voorbeelden), waarom je voor Ticket to the Tropics wilt schrijven en je contactinformatie.

 

MIJN VRAAG STAAT ER NIET TUSSEN!

Heb je nog vragen die nu niet beantwoord zijn? Stuur een mailtje naar info@tickettothetropics.nl en we proberen zo snel als mogelijk bij je terug te komen met antwoord(en)!

 

Lees hier ook even de Algemene voorwaarden voor de Ticket to the Tropics-pas 2017.